Modalitati de plata

Numerar - ramburs

Plata cu numerar se face integral la livrarea coletului.
Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice sau prin email.
Plata se face catre curierul care efectueaza livrarea, NU SE PLATESTE TAXA DE RAMBURS.
Comanda minima este de 60 lei
 
Ordin de Plata/virament bancar
 
Plata prin ordin de plata sau virament bancar se face in baza facturii proforme emise de Beauty4You.ro
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, prin fax sau e-mail.
Detaliile firmei pentru plata:
Loxan Atraktive srl.
Banca: Unicredit Timisoara
IBAN: RO42 BACX 0000 0045 4075 9002
CIF: RO 4250549
 
Online prin card bancar
Plata cu cardul: daca cumparatorul alege sa efectueze plata cu cardul pentru comanda efectuata, acesta este redirecționat catre o pagina securizata a procesatorului de card Libra Internet Bank, securitate bancara pentru plati online: procesare 3D Secure, sistem antifrauda bancar in timp real, tranzactii filtrate/ verificate automat si manual, folosind algoritmi specifici. 
Pentru a efectua plata, cumparatorul trebuie sa introduca datele cardului. Procesatorul Libra Internet Bank va menține pagina activa un timp limitat. Daca datele cardului nu sunt introduse in acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, comanda se va considera realizata iar tranzacția neplatita. Parțile vor primi automat un e-mail cu statusul tranzactiei. Daca nu s-a realizat plata cu cardul va rugam sa ne contactati pentru a gasi o alta modalitate de plata.  
3D Secure reprezinta un standard international de securitate dezvoltat de Visa (Verified by Visa) si MasterCard (Mastercard Secure Code). Acest sistem presupune o protectie suplimentara oferita tuturor cumparatorilor online care au un card de debit/ credit inrolat in sistemul 3D Secure.
Sistemul de securitate 3D Secure presupune stabilirea unei parole suplimentare ceruta in procesul de efectuare a platilor online pentru verificarea autenticitatii respectivei tranzactii. Insa, pentru a beneficia de aceasta protectie suplimentara, cardul cu care se va plati online trebuie sa fie inrolat si activat in sistemul 3D Secure. Procesul de inrolare se poate face online la banca emitenta a cardului sau in timpul unei tranzactii online.
Avantajele sistemului 3D Secure
Avantajele inrolarii si activarii cardului in sistemul 3D Secure pentru cumparatorii online sunt:
Risc mai mic in ceea ce priveste fraudele online, datorita introducerii unei parole suplimentare in procesul de achizitie online de pe site-urile inregistrate „Verified by Visa” sau „MasterCard Secure Code”.
In cazul in care cardul tau este activ 3D Secure si este utilizat fraudulos de o terta persoana in magazine online care nu folosesc acest sistem de protectie, detinatorul cardului va avea castig de cauza la disputarea sumei aferente tranzactiei (disputa se va finaliza cu returnarea sumei).
Cum functioneaza sistemul 3D Secure?
Dupa activarea cardului in sistemul 3D Secure, la fiecare plata online realizata pe unul din site-urile inregistrate „Verified by Visa” sau „MasterCard Secure Code”, banca emitenta a cardului va solicita parola stabilita de tine in procesul activarii cardului in 3D Secure.
In cazul in care detii un card 3D Secure, dar nu l-ai inrolat, exista situatii in care vei putea realiza cel putin 3 plati online fara a fi nevoie de introducerea parolei 3D Secure. Insa, dupa aceste plati va trebui sa iti inrolezi/ activezi cardul in sistemul 3D Secure, altfel nu vei mai putea plati online cu acest card la magazinele online inregistrate in sistem.
Daca ai uitat parola 3D Secure iti recomandam sa suni la numarul de telefon de pe spatele cardului tau si sa iti resetezi parola la indrumarea bancii emitente.
Cum imi activez sistemul de securitate 3D Secure pe cardul meu?
Activarea sistemului 3D Secure se realizeaza online, urmand instructiunile primite de la banca emitenta a cardului. Va trebui sa iti setezi o parola initiala de inrolare care difera de la banca la banca si un mesaj de intampinare.
Aici poti gasi o lista completa a bancilor care emit carduri 3D Secure si tipul de inrolare Visa/ MasterCard sau Activation During Shopping (ADS) (cardurile care sunt preinrolate in sistemul 3D Secure pot fi activate si in timpul unei tranzactii online).

Loading...