Termene si conditii

Compania care administreaza site-ul www.muehle-barbierit.ro denumit Muehle barbierit, este sc. Loxan Atraktive srl. numit in continuare Loxan Atraktive, inregistrata la registrul comertului cu J35/2377/1993 si avand codul unic de inregistrare RO 4250549.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.Loxan Atraktive isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
1. Acces la informatii
Loxan Atraktive srl. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe site-ul Muehle barbierit si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce,de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice maniera contrare intereselor companiei Muehle barbierit, fara acordul prealabil scris.
2. Dreptul de autor.
Intregul continut al site-lui Muehle barbierit - imagini,texte,elemente de grafica,simboluri,web,email si alte date sunt proprietatea Muehle barbierit si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
3. Comentariile utilizatorilor
UtilizatoriiMuehle barbierit pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site. Muehle barbierit isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal,obscen,amenintator,defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane,contine virusi,texte vizand diverse campanii de promovare,mailuri in masa sau orice alta forma de spam.
4. Preturi
Preturile prezentate includ TVA (20%) . Comanda minima este de 60 lei.
5. Livrare
Livrarea produselor se face oriunde in Romania.Muehle barbierit isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor. Daca livrarea se face pentru o localitate unde curieratul rapid FanCurier, GLS Courier nu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, care va fi suportat de catre client. Acest cost suplimentar depinde de distanta de la cel mai apropiat punct de lucru a curieratului. Inainte de livrare vom comunica valoarea costului suplimentar si va fi trimisa doar cu acceptul dvs.
Muehle barbierit isi rezerva dreptul sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive care includ:incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism,proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Loxan Atraktive fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate de Loxan Atraktive de la acest client.
6. Plata
Plata produselor se poate face pe baza facturii proforme primita pe mail,  prin ramburs la livrarea produselor , prin virament bancar sau online cu card bancar.
Sistem ramburs: plata produselor se face la curier in momentul livrarii coletului.
Virament bancar: se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata. In cazul platii prin mandat postal sau ordin de plata dovada platii trebuie trimisa catre Muehle Barbierit la adresa de email info@muehle-barbierit.ro.
Plata cu cardul: daca cumparatorul alege sa efectueze plata cu cardul pentru comanda efectuata, acesta este redirecționat catre o pagina securizata a procesatorului de card Libra Internet Bank, securitate bancara pentru plati online: procesare 3D Secure, sistem antifrauda bancar in timp real, tranzactii filtrate/ verificate automat si manual, folosind algoritmi specifici. 
Pentru a efectua plata, cumparatorul trebuie sa introduca datele cardului. Procesatorul Libra Internet Bank va menține pagina activa un timp limitat. Daca datele cardului nu sunt introduse in acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, comanda se va considera realizata iar tranzacția neplatita. Parțile vor primi automat un e-mail cu statusul tranzactiei. Daca nu s-a realizat plata cu cardul va rugam sa ne contactati pentru a gasi o alta modalitate de plata.  
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
7. Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-lui Muehle barbierit beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
8. Termene de utilizare a newsletteru-lui
Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul Muehle barbierit este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din partea de jos a fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Abonatii newsletter-ului Muehle barbierit pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura , nici continutul mesajelor respective.
Muehle barbierit isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Muehle barbierit are motive de a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
9. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris Muehle barbierit ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produslui cumparat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.
Orice astfel de cerere/ notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@muehle-barbierit.ro , sau prin fax la numarul 0356 43 73 60.
10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Muehle barbierit, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord acesti Termeni si Conditii de Utlizare a site-lui Muehle barbierit, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Loading...